5.00 stars based on 13 ratings

OUR Host

OUR Host

Share:

Website:

Phone: +994 124804986

Address: 239/43 A.Rajabli
Baku AZ1102
Azerbaijan Republic

Business Profile

OUR.Host provides affordable shared, VPS and dedicated plans in the Azerbaijan Republic and all of CIS region.

We are committed to providing high quality hosting at an affordable price!

Rating Distribution

5 stars
13
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

OUR Host Customer Reviews

2009-cü ildən sayt işlədirəm. Və bu günədək yalnız xarici hostinqlərə üstünlük vermişəm. Səbəbi isə yerli şirkətlərə inamsızlıq. İnamsızlıq kimi, hostinq zəif işləyəcək, texniki xidmət cavab verməyəcək, sayt açıb 2 gün sonra bağlanacaq və sair və ilaxır...
İl 2017 - və saytım etibarlı əllərdə, OURHOST.AZ.Azərbaycanda ilk dəfə belə xostinqlə rastlaşdım. Xarici hostinqdən saytı işlək vəziyyətdə bu hostinqə daşıdım. Çox sürətli, etibarlı və rahat.
Bu cümlələri qeyd etməkdə səbəbim, inamsızlığınız ola bilər, ancaq bu hostinqə etibar edin. Həqiqətən xarici hostinqlərdən geri qalmır, irəlidirki, geri qalmır. Xarici hostinqlərdə texniki xidmətə yazıb nəsə başa salmağa çətinlik çəkirik, yerli xostinq öz dilimiz, öz xidmətimiz. Niyə əziyyət çəkək?
5 ulduzdan çox olsaydı inanınki hamısını işarə edərdim. Təşəkkürlər OurHost birliyi....

OUR Host Dec 18, 2017

Hörmətli Yunis Rəhimov.

Rəyinizə görə təşəkkür edirik!

Ourhost.Az mənim hosting problemlərimi kökündən həll edib, əcnəbi provayderlərdən "dollarlı, eurolu və ən əsası 18% ƏDV-li xərclərdən də canımı qurtardı.

Ümid edirəm ki, keyfiyyət ildən-ilə artacaq.

OUR Host Dec 16, 2017

Hörmətli Araz Əyyubov.

Rəyinizə görə təşəkkür edirik!

This guys know how to do they job. 5 stars is not enough for this team. I wish them good luck for the future.

OUR Host Dec 04, 2017

Thank you for the feedback Anar!

Göstərilən xidmətdən razıyıq. Əməkdaşlıq üçün çox məmnunuq. Müəssisəmizin adından təşəkkür edirik.

OUR Host Nov 30, 2017

Şəkər Rza, rəyinizə görə təşəkkür edirik!

Azərbaycanda bu sahədə xidmət göstərən və göstərdikləri peşəkar xidmət əvəzində bir mənalı olaraq maddi qazanc güdməyən bir təşkilat, bir komanda olaraq xidmət göstərən ən başda Orxan bəy olmaqla Sizlərə uğurlar və böyük nailiyyətlər diləyirəm.

OUR Host Nov 30, 2017

Fuad Məmmədov, rəyinizə görə təşəkkür edirik!

Yeni müştəriniz olaraq, demək istəyirəm ki, Sizinlə işləməkdən cox məmnunam. Gülərüz və savadlı kollektiv olaraq yüksək xidmət göstərirsiniz.
Sükanı belə saxlayın :-)

OUR Host Oct 30, 2017

Elşən Mustafayev, rəyinizə görə təşəkkür edirik!

Müştəriyönümlü və professional xidmət. Təəssüflənməyə heç bir imkan vermirlər. Təki hamı belə işləsin!

Keep it up, guys!

OUR Host Aug 09, 2017

Ziya bəy, rəyinizə görə təşəkkür edirik!

Her shey superdi. Ela servisleri var.

Super high-professional employees work there

Ela Super

Hemishe Bele olun

OUR Host Apr 24, 2017

Elşən bəy, rəyinizə görə təşəkkür edirik!

Yüksək peşəkarlıq, fərqli yanaşma və gördükləri işi ən xırda incəliyinə qədər düşünmələri insanda komfort və əminlik yaradır. Qısası, istər fərdi, istər korporativ əməkdaşlıq üçün ideal tərəfdaşdır.

OUR Host Apr 13, 2017

Yeganə xanım, rəyinizə görə təşəkkür edirik!

Hər cəhətdən mükəmməlliyi ilə seçilən OURHOSTa dərin təşəkkürümü bildirirəm. Sizinlə əməkdaşlıq etdiyimizə görə çox məmnunuq.

OUR Host Apr 13, 2017

Orxan bəy, rəyinizə görə təşəkkür edirik!

Mən hesab edirəm ki, IT sahəsi ən perspektivli və ciddi istiqamətlərdən biridir. Bu sahədə məsuliyyətli olmaq ən vacib amillərdən biridir. OUR.Host bu priotetləri qoruyur.

Sizinlə əməkdaşlıqdan məmnunuq!

OUR Host Apr 13, 2017

Rövşən bəy, rəyinizə görə təşəkkür edirik!

We have gigs of partners that help to make our clients happy. But these guys are more than friends. Check them out!

https://www.ourhost.az/

OUR Host Apr 13, 2017

Thank you for the feedback Elnara!

Təcrübəli və peşəkar komanda, problemlərə vaxtında, sürətli müdaxilə.
Xəbər saytı üçün əsas olan stabil hostinqdir ki, bu da OURHost-da var.

OUR Host Apr 13, 2017

Kamran bəy, rəyinizə görə təşəkkür edirik!

© RateLobby, LLC | Privacy | Terms of Service | Help | Contact